Nedİr?

Derin'in dünyaya gelmesi ile patlayan babalık hormonlarının neticesi. Yıllardır kurulan yazarlık hayallerinin denemesi. Hayatın mottosu. "Tibetdiyarı " ve "Yazaşkı" bloglarına nazire.Eğlence.Sevgi.Aşk.Bilgi.Yeşilköy'den Hale,Jale ve de Lale!(Galba Bakırköy'dü?)

YASAL UYARI!

Bu blogdaki yazıların çoğu şahsıma aittir. Her ne kadar mülkiyetçi görünmesem de, fikirlerimin başkaları tarafından çalınıp, babalarının malı gibi kullanılmasını istemem. Sırf bu yüzden gül gibi şiirlerimi yayınlayamıyorum. Büyüyünce yazar olup kitap yapacam bunları.Kopyalayanı yakalarsam kızarım. Her türlü yasal yola ve çirkefe başvururum!Biline...

Şiirlerin ve yazıların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

15 Mart 2009 Pazar

KAA KORSAN!


06.09.2005/Salı

Oğlum Derin 33 aylık. Bazılarının bildiği gibi babalar uzun saçlı ve düzgün hatlı olduğundan biraz kıza benzemekte. E hal böyle olunca, babayı mümkün olduğu kadar errrkek yetiştirebilmek için her türlü şoven gazı vermekteyim: " Arslan oğlum!". " Sen çok kuvvetlisin!" " " Büyüyünce kızların suyu akacak!"(Biliyorum bu biraz ağır oldu.Zaten sadece aklımdan geçiriyorum!) Popüler oyunlarımız arabacılık(!),askercilik ve korsancılık.
O akşam salonda demleniyorum. Kızlar yemek hazırlıyor. Bizimki onların yanındaydı ama olay kesmedi ki biraz sonra yanıma damladı.
-- Baba oyun oynaaalım!
-- Peki olur oğlum. Hadi gel silahlarımızı alıp Kara Korsan'ın peşine düşelim.
Cephanelik boşaltıldı. Toys'RUs menşeili ışın tabancası,ses tabancası ve bisiklet kaskı 17.yüzyıl kalyonuna yüklendi! Plato salondaki oturma grubu. Derin Baba genel olarak L kanepedeki tüm yastıkları ortaya yığmak ve üzerlerine tırmanmak sureti ile olaya kendince değişik bir tat ve heyecan katar. Fekat onları toplama zahmetinden yırtmak için Ağbiyi bu sefer ikna edebildim. Yastıklar ortaya atılmadı. L kanepe kalyonun kıçı, ortadaki pirinç mangal da dümen!
-- Derin Kaptan emirlerinizi bekliyoruz!
-- Didelim.
-- Nereye?
-- Kaa Korsan'ı yakalamağa!
-- Emredersiniz Kaptan! Tüm mürettebat gemiye! İskele alabanda! İstikamet Kara Korsan'ın adası! Tüm yelkenler fora!
-- Oley!
-- Ufukta bir yelkenli! Kara Korsan'ın bayrağı dalgalanıyor!
-- A... teşş!
Toplar ateşlenir.Gemi yara alır.
-- Kaptan! Kaçmaya çalışıyorlar ama yakalarız.
--???
--Kaptan bordoluyoruz. Çengelleri hazırlayın!
--???
Korakor bir çarpışmanın ardından hazine alınır,gemi batırılır,esirler zincirlenir. Tüm aksiyon tek yönde harcanınca da Derin Kaptan sıkılır ve dönüş yolunda kendine heyecan arar.
-- Baba dalga var! Yastıkları dalgaya atalım!
-- Oğlum onlar yastık değil. Cankurtarma simitleri ve yelekleri.
-- Baba suya biri düştü!
*** Bu anektotta yer alan kişilerin gerçek kişilerle kesinlikle alakası vardır(Kara Korsan hariç!). Olay gerçektir!

2 yorum:

  1. Valla geç bile kalmışsın, Derin Baba kaç yaşına geldi :)
    Belliki müthiş bir site olacak.
    Hadi hayırlısı...
    :)))

    YanıtlaSil
  2. Kalemi kuvvetli bi babayla karşı karşıyayız :)

    YanıtlaSil