Nedİr?

Derin'in dünyaya gelmesi ile patlayan babalık hormonlarının neticesi. Yıllardır kurulan yazarlık hayallerinin denemesi. Hayatın mottosu. "Tibetdiyarı " ve "Yazaşkı" bloglarına nazire.Eğlence.Sevgi.Aşk.Bilgi.Yeşilköy'den Hale,Jale ve de Lale!(Galba Bakırköy'dü?)

YASAL UYARI!

Bu blogdaki yazıların çoğu şahsıma aittir. Her ne kadar mülkiyetçi görünmesem de, fikirlerimin başkaları tarafından çalınıp, babalarının malı gibi kullanılmasını istemem. Sırf bu yüzden gül gibi şiirlerimi yayınlayamıyorum. Büyüyünce yazar olup kitap yapacam bunları.Kopyalayanı yakalarsam kızarım. Her türlü yasal yola ve çirkefe başvururum!Biline...

Şiirlerin ve yazıların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

20 Mart 2009 Cuma

ATALET!


Bu blogu açtığımdan beri ne kadar sıkı çalıştığımı ve yorulduğumu tahmin edebilirsiniz. Eskiden yazmış olduğum yazıları ve başkalarının şiirlerini kopyalayıp yeniden yayınlamak enerjimi bitirdi. Hal böyle olunca, iş hayatı ile ilgili çok önceleri almış olduğum bir kararı sanal ortama da taşımaya karar verdim: " Cumartesi-Pazar çalışmam arkadaş!"
İki günlük yokluğun sizde boşluk yaratacağını görebiliyorum. Meditasyon yapmanızı öneririm.
Bu vesile ile güneşli,mutlu ve seks dolu bir haftasonu geçirmenizi dilerim.
Sevgiyle kalın!
Not:Hayran kitlemin artmasını, dün Lian kadınına ağlamama bağlıyorum. Goygoya gelmem bilesiniz!

1 yorum:

  1. Ööle deme, eskiden yazılmış yazıları ve başkalarının şiirlerini toz toprak altından çıkartmak, günün anlam ve önemine göre yeniden gündeme getirmek de bir iş...

    YanıtlaSil