Nedİr?

Derin'in dünyaya gelmesi ile patlayan babalık hormonlarının neticesi. Yıllardır kurulan yazarlık hayallerinin denemesi. Hayatın mottosu. "Tibetdiyarı " ve "Yazaşkı" bloglarına nazire.Eğlence.Sevgi.Aşk.Bilgi.Yeşilköy'den Hale,Jale ve de Lale!(Galba Bakırköy'dü?)

YASAL UYARI!

Bu blogdaki yazıların çoğu şahsıma aittir. Her ne kadar mülkiyetçi görünmesem de, fikirlerimin başkaları tarafından çalınıp, babalarının malı gibi kullanılmasını istemem. Sırf bu yüzden gül gibi şiirlerimi yayınlayamıyorum. Büyüyünce yazar olup kitap yapacam bunları.Kopyalayanı yakalarsam kızarım. Her türlü yasal yola ve çirkefe başvururum!Biline...

Şiirlerin ve yazıların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

10 Nisan 2009 Cuma

www.zeitgeistmovie.com


Ya arkadaş hakkaten deli olacam! 2 aydır götümü yırtıyorum. "Şu filmi izleyin lütfen.Çok ilginç, ufkunuz açılır." neyin diyorum. FB da,MSN de reklam veriyorum. Her sohbette biraz bahsediyorum. Tık yok! Söylediklerimin birçoğu da en sevdiklerim, en değer verdiklerim hani! Ondan sonra bana paranoyak diyorlar. Ulen insan en azından hatır için seyreder de bir yorum yapar be! Bu kadar mı kötüyüm, bu kadar mı sarhoş veya deliyim? Hayır efendim!Ben onların hiçbiri değilim.Asıl, sizler körsünüz. Korkaksınız. "Cypher" kopyalar sizi! Mavi hapı almaya devam edin!

8 yorum:

  1. filmi izledimmmmmm...

    Anlatılanlardan birtek din kısmınımı aldın abi kendine?
    Anlatılanların hepsi bildiklerimdi keyifli birşekilde anlatmışlar!

    Çıkan sonucu maddelemiş:

    1 Bankalarla ilişkinizi kesin(hayat zaten onların üzerinden dönüyor. Maaşını ordan alıyorsun ödemelerini eft yapıyorsun vb.)

    2 TV haberlerini izlemeyin internetten takip edin(çoklu kanalla birlikte haberleri magazine çevirdiklerinden beri bu benim için böyle;)

    3 Askeriyeye boykot (Bizim kültürümüz budur her türk asker doğar; Tek güvenilen kurumdur ne kadar yıpratılmaya çalışsada)

    4 Enerji politikası (%100 katılıyorum ve bilinçlenmek lazım bu konuda)

    5 Politikaya boykot (boykot yapsan ne olucak oy kullansanda kullanmasanda istenilen kişi filmde anlatıldığı gibi başa geliyor;)

    6 Bize destek verin (Bu amaç için hiç bir ücret talep edilmemektedir. Bana saadet zinciri gibi geldi biraz)

    7 Seni seviyorum;)))

    YanıtlaSil
  2. ayrica haplardan hangisi kafa yapiyorsa onu alayım!

    Bu aralar karaciğeri dinlediriyorum;)

    YanıtlaSil
  3. len olm!beni gerçekten deli etcen!kim sana sırf din kurumu dedi? tüm sistem kokuşmuşken bi tek ona mı tükaka dedik? gerçi o tüm melanetin başı ya neyse! sanki karşımda konuşan hayat görüşünü hiç değiştirmemiş, 3 sene önce tanıdığım adam! "abi bana o işler ters!"neymiş?demek hayat öğrenme ve tekamül üzerineymiş!
    ne oldi gözlerin doldi!

    YanıtlaSil
  4. hayatimi değiştirdin biliyorsun... 3 seneki önceki adamla, son 11 aydir ki adamla arasında dağlar kadar fark var...

    Ne demişler körle yatan şaşı kalkar;)))

    YanıtlaSil
  5. hişş!len hala öğetemedik!özele gel!

    YanıtlaSil
  6. nerde be benim yazdıklarım!!!

    YanıtlaSil