Nedİr?

Derin'in dünyaya gelmesi ile patlayan babalık hormonlarının neticesi. Yıllardır kurulan yazarlık hayallerinin denemesi. Hayatın mottosu. "Tibetdiyarı " ve "Yazaşkı" bloglarına nazire.Eğlence.Sevgi.Aşk.Bilgi.Yeşilköy'den Hale,Jale ve de Lale!(Galba Bakırköy'dü?)

YASAL UYARI!

Bu blogdaki yazıların çoğu şahsıma aittir. Her ne kadar mülkiyetçi görünmesem de, fikirlerimin başkaları tarafından çalınıp, babalarının malı gibi kullanılmasını istemem. Sırf bu yüzden gül gibi şiirlerimi yayınlayamıyorum. Büyüyünce yazar olup kitap yapacam bunları.Kopyalayanı yakalarsam kızarım. Her türlü yasal yola ve çirkefe başvururum!Biline...

Şiirlerin ve yazıların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

31 Mart 2010 Çarşamba

Kanserde erken teşhis hayat kurtarır!


Uzun bir aradan sonra dijital sahalara dönmenin mutluluğu ile tüm tebama sevgilerimi iletirim.
Başlıktan da şeyedilebileceği üzere haberler pek iyi değil.Sağ böbrekte ufak bir yavru var. Hal böyleyken ben de siz kulları nurumla aydınlatayım istedim. Asla ajitasyon ve/veya duygu sömürüsü yapmadan , sizleri bilgilendirirken güldürmek,güldürürken düşündürmek amacı ile bu yazıyı klavyeye alıyorum!
Efendim gelelim sadede: Böbrek tümörü nedir, ne değildir? Siz halkın anlayacağı şekilde, fazla terminolojiye girmeden anlatayım. Bir kist asla değildir. Kendisi, tomogrofi öncesi içmiş olduğum, sperm görünümlü tiksinç kontrast maddeyi ve damarıma basınçla zerk edilen bir başka kontrast maddeyi emmiş olan, pislik bir tümördür. %80-85 iyi huylu değildir. İşbu nedenle feminin birşey olması akla gelebilir! 3/4 vakada olduğu gibi kendisi tesadüfen ultrasonla teşhis edilmiş olup, bu iyi bir şeydir.4 cm. e kadar birinci evre kategorisine ait, 2,5 cm.lik erken teşhis bir yavrudur.
Neden olur? İşte burası bir muamma. Bilim insanları(!) kesin nedenini bilmemekle birlikte, en çok obezite ve sigara üzerinde durdular ve beni şaşkınlığa gark ettiler. 18 yaşından beri içtiğim üç-beş sigara ve son 5 senede almış olduğum 25-30 kilocuk onları niye bu kadar rahatsız etti , anlayabilmiş değilim.Gelgelelim ,işkencelerim neticesinde stres faktörünü itirafa zorladığım bir-iki tabip de olmadı değil!Anladığım şudur ki bilim insanı elinde kanıt olmadıkça soyutu anlayamıyor veya anlamak istemiyor.
Tedavisi nedir? Ameliyat ile alınacaktır. Sadece o ve etrafındaki bir bölüm alınacağından böbrek işemeye devam edecekir. Tekrarlama riski olsa bile , yaşam oranı ilk beş yıl %78-99 arasıdır. Sonraki beşer yıllık kalkınma planları nedir çözebilmiş değilim.
Ameliyat kuvvetle muhtemel 6 Nisan Salı, Kızıltoprak Florence Nightingale de icra edilecek olup, çiçek getirilmemesi, onun yerine ağaç fidesi bağışı yapılması veya Derin' e bizzat armağan edilmesi önemle rica olunur. Hastahanenin önünde izdihama yol açmak sureti ile Bağdat Caddesi'nin tıkanmasına sebep olanların, "Ergenekon Operasyonu" kapsamında gözlem altına alınıp, göt altına gideceği duyumu alınmıştır.Bildiriyorum, sonradan "Bilmiyorduk!A-K-P istifa!" ağlamaları olmasın!
Şimcik!Ameliyat öncesi ve nekahat dönemi pohpohlamaları ve şımartılmaları, her türlü iyi dilek ve geçmiş olsun temennileri, çeşitli iletişim yolları kullanılarak yapıldığı taktirde, hanenize tarafımdan sevap yazılacaktır. Cariyelerim arasında hala benle sevişme şerefine nail olamayan fakat son bir gayretle bana ulaşmak isteyenler çıkacaktır. Başvurular gizli tutulacak ve sıra ile cevaplanacaktır. Cevaplar ise hep olumsuz olacaktır çünkü ölmez isem Deniz ağzıma sıçacaktır! Erkek köleler arasında mirasımdan faydalanmak için yaltaklanacak olanlar ise, bu sayfalarda deşifre edilmek sureti ile cezalandırılacaktır.Sakın ha benden kitap,cd,dvd,sualtı av malzemesi,dalış takımı,çakmak, misket vb. felan istemeyin! Ve fekat en önemlisi, unutulmamalıdır ki bu bir "veda hutbesi" değildir! Giderayak bile(!) yalan söylemeyeceğimi bilenler bilir;zaten şimdilik gitmeye niyetim yok!
Kalın sağlıcakla;her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız!